Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Automatic 41149-08

Brand: Royal London Cod: hRL675

Descriere

Ceasurile de la atelierul de la Royal London sunt un plus perfect pentru Royal. La prima vedere, veți găsi o carcasă din oțel inoxidabil, decorată cu o lunetă aurită, schema de culori bicolor, de asemenea, trage o presiune de oțel. Cadranul de argint cu o ușurare delicată îi surprinde puritatea și un autocolant de zi cu o lumină de zi a săptămânii. Iubitorii tradiției vor fi mulțumiți de mișcarea mecanică care este întinsă de mișcarea mâinii. Atașați un add-on pentru încheietura mâinii care adaugă scânteia potrivită pentru fiecare tinuă.

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Carcas
oțel - parțial aurit
Curea
oțel - parțial aurit
Culoarea curelei/brățării
bicolor
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
41 x 45 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde