Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

RT373CX9

Brand: Lorus
Uita - te de brand proiectat de Lorus aprecia fiecare domn modern , cu o înclinație pentru accesorii de ochi-prinderea. Trei funcția cronometru de apelare cronograf va servi un timp de 24 de ore,… Descriere și parametrii

Descriere

Uita - te de brand proiectat de Lorus aprecia fiecare domn modern , cu o înclinație pentru accesorii de ochi-prinderea. Trei funcția cronometru de apelare cronograf va servi un timp de 24 de ore, există , de asemenea , Dater situate între indicii 4 și 5. Cele mai multe , dar livrează curea maro frumos cu cusături albe. Pariați pe ceas, care va deveni un companion indispensabil pentru aventurile tale de zi cu zi.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 50 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde