Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Set cadou 21332-06

Brand: Royal London Cod: hRL318

Descriere

Doriți să-i spuneți soșieie, mamei sau prietenei cât de mult țineți la ea? Atunci o puteți spune cu setul cadou  Royal London. Imediat ce va deschide cutia luxoasă  din piele, va fi fermecată de comorile ascunse în ea. Una este ceasul din oțel de înaltă calitate, parțial placat cu aur cu curelușă frumoasă. Cea dea doua comoară este , apoi brățara, care prin designul său copie curelușa ceasului. Ambele accesorii pot fi purtate împreună, sau separat. Răsfățați-vă cu o doză de lux regal!

Observații

Ceasul se livrează în Royal Londoncutia originală Royal London.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
bicolor - aurie - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
33 x 33 x 8 mm
Brand: Royal London

Compania Condor Group SRL a fost infiintata in nordul Londrei, în 1938. Într-o lume inundata cu sume incredibile de ceasuri și concurența foarte mare la pariul producător pe modele elegante și stil retro. Toate în design bun locuințe de calitate și mișcările lumii populare Citizen Miyota. Royal London ca brandul sub care să-și vândă ceasul, numele său evocă numele stilul său foarte sugestiv. În plus, ce altceva se poate imagina acest nume decât tradiția aristocrației și o doză suficientă de măiestrie.

Royal London
zile
:
ore
:
minute
:
secunde