loading

Black Oak Set cadou BX59904-001SET

Codul produsului: hBK033

Black Oak Set cadou BX59904-001SETOfertă

Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Prețul inițial:487 lei
Economisiți:73 lei
Preț:414 lei

Adaugă la Preferate

  • Am redus prețul acestui produs cu 15%. Oferta specială este valabilă până pe 31.05.2018 sau până la epuizarea stocului.
  • Transport gratuit de la 499 lei
Black OakSet cadou BX59904-001SET2287.35In stock

Set cadou ceasuri Black Oak de Black Oak este perfect pentru bărbați și femei cărora le place schimbarea. Alb, formați la prima vedere design tradițional, acest model oferă un aspect atemporal. In principiu ei ceas curea de material textil pestriță. Setul este , de asemenea , o curea din piele neagră. Curele se pot schimba cu ușurință între ele utilizând instrumentul furnizat. Fie că optați pentru tinuta formala sau de petrecere a timpului liber, acest supliment nu va dezamăgi.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Black Oak.

Brand:

Black Oak

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :metal comun
Curea :piele - textil
Culoarea curelei/brățării :alb - Negru - roșu - albastru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :0 m- fără apă
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :40x44x7 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Black Oak Set cadou BX59904-001SET
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni