Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set Cadou Classic EWS014

Căutați cadoul perfect pentru soția, mama sau fiica dvs.? Setul de cadouri Emily Westwood este Emily Westwood potrivită. Fața de ceas din colecția Classic se bazează pe un design minimalist - este… Descriere și parametrii
Design de culoare (9):

Descriere

Căutați cadoul perfect pentru soția, mama sau fiica dvs.? Setul de cadouri Emily Westwood este Emily Westwood potrivită. Fața de ceas din colecția Classic se bazează pe un design minimalist - este decorat doar cu mâini înguste, indici mici și porumbei în zbor, pe care marca le are în logo. Cazul se bazează pe aur roz, la fel ca mișcarea Milanului. Setul include o brățară căptușită cu margele minuscule, care arată excelent pe un încheietură cu un ceas. Pariați pe accesorii care să facă fiecare femeie fericită.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - metal comun
Curea
aurit - brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
33 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde