Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Set cadou The West Village WEGTR-X184

Brand: Rosefield Cod: hRF180

Descriere

Soția iubită, mama sau poate cea mai bună prieteăn sărbătorește zi ua de naștere? Sau curând va fi Crăciunul ? Arătați-le cât de mult le iubiți, și oferiți-le un set cadou din atelierul brandului din New York, Rosefield . În caseta de design veți găsi ceasuri din colecția The West Village .
Cadranul lor strălucitor se bazează pe un aspect clasic - decorat cu două ace înguste, aurite, care se potrivesc perfect cu carcasa din alamă aurită. În varianta de bază, ceasul are  o curea de piele gri. Setulul include și o curelușă rosegold cu design milanez. Curele pot fi schimbate conform cerințelor ținutei. Arătați că aveți gust și oferiți unei femei importante din viața dumneavoastră un accesoriu elegant.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
16 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - alamă - Acoperire PVD
Curea
oțel - piele - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz - sur
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Greutate
50
Dimensiune
33 x 38 x 7 mm
Brand: Rosefield

Amsterdam + New York = Rosefield a creat varianta

Combinând stilul clasic, cu un design modern, este acum mult mai purtat, dar cu greu orice brand poate face acest lucru la fel de bine ca și Rosefield a creat varianta. Ceasuri care transporta în cadrul lor cele mai bune din orașe ale lumii , Amsterdam și New York, sunt concepute pentru persoanele fizice deschise la minte , care nu se tem să se exprime.

Minimalismul olandeze de design , cu un ochi pentru estetica Modei de la New York , împreună formează contemporane ceas Rosefiled, care transporta energia ambelor orașe. Ceasuri se nasc într-un studio de design, în centrul istoric al orașului Amsterdam. De lux din oțel inoxidabil sau curele din piele și mișcări japoneze de calitate sunt baza de manual ceasuri Rosefield a creat varianta.

Rosefield
zile
:
ore
:
minute
:
secunde