Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou The West Village WEGTR-X184

Brand: Rosefield
Soția iubită, mama sau poate cea mai bună prieteăn sărbătorește zi ua de naștere? Sau curând va fi Crăciunul ? Arătați-le cât de mult le iubiți, și oferiți-le un set cadou din atelierul brandului din… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Soția iubită, mama sau poate cea mai bună prieteăn sărbătorește zi ua de naștere? Sau curând va fi Crăciunul ? Arătați-le cât de mult le iubiți, și oferiți-le un set cadou din atelierul brandului din New York, Rosefield . În caseta de design veți găsi ceasuri din colecția The West Village .
Cadranul lor strălucitor se bazează pe un aspect clasic - decorat cu două ace înguste, aurite, care se potrivesc perfect cu carcasa din alamă aurită. În varianta de bază, ceasul are  o curea de piele gri. Setulul include și o curelușă rosegold cu design milanez. Curele pot fi schimbate conform cerințelor ținutei. Arătați că aveți gust și oferiți unei femei importante din viața dumneavoastră un accesoriu elegant.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
16 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - alamă - Acoperire PVD
Curea
piele - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz - sur
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
50
Dimensiune
33 x 38 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde