loading

Sigma Pulsmetr iD.GO černý 24500 s hrudním pásem

Codul produsului: hSG042

Sigma Pulsmetr iD.GO černý 24500 s hrudním pásem

  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
Preț:191 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit de la 499 lei
SigmaPulsmetr iD.GO černý 24500 s hrudním pásem1055.28In stock

Oricine a încercat vreodată să piardă în greutate exercițiu, știe foarte bine cât de important rol în formarea ritmului cardiac. Puteți încerca mișcări, dar atunci când nu dețin această valoare la valoarea corectă, vei transpira sânge fără nici un rezultat vizibil. Nu încercați să inutil și de a obține un pic de ajutor de la un expert în structurile micrometru de cuvinte luate - Heart Rate Monitor Sigma din colecția iD.GO.

 

Aceste ceas sport elegant este o curea de piept, care întotdeauna fixat înainte de antrenament. Valorile măsurate atunci sunt informați întotdeauna pe prima linie a ecranului lizibil. Datorită poziției centurii direct la inima valoarea ritmului cardiac curent foarte precisă și aproape egală cu valoarea dispozitivelor ECG profesionale. Uita-te, dar puteți lua ca un costum de sport supliment, fără o curea de piept - în acest caz, prima linie va afișa ora curentă. A doua linie va servi funcțiile cronometru cu o precizie de 1/10 dintr - o secundă.

Id-ul de afișare du-te

Ceasuri sunt controlate de un singur buton, în plus față de afișarea de informații nu au nevoie de o conexiune cu telefonul mobil. Doar atașați o curea de mână și silicon negru poate începe antrenamentul.

Spoturi:

Instrucțiuni pentru descărcare aici.

Brand:

Sigma

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :plast
Curea :silicon
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
plastic
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :32,7x41,2x12,3 mm

Funcție

Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu o precizie de 1.10 secunde
Ostatní :Monitor srdečního tepu - hrudní pás

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Sigma Pulsmetr iD.GO černý 24500 s hrudním pásem
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
31 764 de produse în ofertăx
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni