Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Sigma Pulsmetr iD.GO červený 24530

Codul produsului: hSG045

Sigma Pulsmetr iD.GO červený 24530

  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
Disponibilitate:estimam pe 29.5. la Dv.
Preț:189 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit de la 499 lei
SigmaPulsmetr iD.GO červený 245301054.05In stock

Oricine a încercat vreodată să piardă în greutate exercițiu, știe foarte bine cât de important rol în formarea ritmului cardiac. Puteți încerca mișcări, dar atunci când nu dețin această valoare la valoarea corectă, vei transpira sânge fără nici un rezultat vizibil. Nu încercați să inutil și de a obține un pic de ajutor de la un expert în structurile micrometru de cuvinte luate - Heart Rate Monitor Sigma din colecția iD.GO.

 

Aceste ceas sport elegant este o curea de piept, care întotdeauna fixat înainte de antrenament. Valorile măsurate atunci sunt informați întotdeauna pe prima linie a ecranului lizibil. Datorită poziției centurii direct la inima valoarea ritmului cardiac curent foarte precisă și aproape egală cu valoarea dispozitivelor ECG profesionale. Uita-te, dar puteți lua ca un costum de sport supliment, fără o curea de piept - în acest caz, prima linie va afișa ora curentă. A doua linie va servi funcțiile cronometru cu o precizie de 1/10 dintr - o secundă.

Id-ul de afișare du-te

Ceasuri sunt controlate de un singur buton, în plus față de afișarea de informații nu au nevoie de o conexiune cu telefonul mobil. Doar atașați o curea de mână devine silicon roșu și puteți începe antrenamentul.

Spoturi:

Instrucțiuni pentru descărcare aici.

Brand:

Sigma

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :plast
Curea :silicon
Culoarea curelei/brățării :roșu
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
plastic
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :32,7x41,2x12,3 mm

Funcție

Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu o precizie de 1.10 secunde
Ostatní :Monitor srdečního tepu - hrudní pás
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x