Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Silver Glistar LK343

Brand: Swatch
În viața fiecărei femei o dată într-un timp vine un moment în care are nevoie să fie pentru steaua dreapta. În acest caz , vin la o serie de ateliere de brand ceas Swatch.… Descriere și parametrii

Descriere

În viața fiecărei femei o dată într-un timp vine un moment în care are nevoie să fie pentru steaua dreapta. În acest caz , vin la o serie de ateliere de brand ceas Swatch. cadran lor de argint se bazeaza pe un design tradițional, dar cea mai mare bijuterie este cu siguranta curea. sclipici său orbitor suprafață paiete de mii, care, datorită drapindu - l de două ori în jurul valorii de încheietura mâinii va sta frumos. Adu-tinuta in stilul si sa fie ea insasi.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Transparent
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
25 x 31 x 7 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde