Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Anita SKW2473

Brand: Skagen Cod: hSK119

Descriere

Uita - te la atelierul Skagen marca sa bucurat de femei din intreaga lume pentru calitatea lor de înaltă și , în special printr - un design curat , care poate fi combinat cu aproape totul. Descoperiti magia atât tu cât și fixați modelul încheietura mâinii dintr - o colecție Anita. Cadranul negru este înconjurat de cristale clare că de fiecare dată când vă deplasați sclipește orbitor. Ceas încheietura mâinii Milano capsate blând trăgând din oțel inoxidabil. Adu-tinuta in stil.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
30 x 36 x 7 mm
Brand: Skagen

Skagen marca a fost fondată în 1989 și încă de la începuturile sale este reglementată de ideea că de calitate și perfect sofisticate ceasuri nu trebuie să fie scump. Skagen nume de brand este derivat din numele satului de pescuit situată la locul conflictului Baltice și Mării Nordului.
Ceasuri Skagen sunt caracterizate prin carcasa lor subțire și design atemporal. Skagen Collection marca oferă ceasuri unice si bijuterii pentru femei și chiar bărbați.

Skagen
zile
:
ore
:
minute
:
secunde