Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Melbye SKW6006

Brand: Skagen
Ceasul de la marca scandinavă Skagen va fi apreciat de toți gentlemenii cu un gust pentru eleganță sportivă. Cadranul negru impresionează la prima vedere cu indicii distinctivi care asigură o… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul de la marca scandinavă Skagen va fi apreciat de toți gentlemenii cu un gust pentru eleganță sportivă. Cadranul negru impresionează la prima vedere cu indicii distinctivi care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Veți aprecia de asemenea indicatorul zilei săptămânii si a datii. Carcasa și tragerea sunt realizate din titan, făcând ceasul incredibil de ușor și astfel confortabil de purtat. În plus, tragerea Milano se adaptează la încheietura mâinii, fără a fi necesară scurtarea profesională. Bucurați-vă de un accesoriu atemporal.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan - Acoperire PVD
Curea
titan - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Hmotnost
64
Dimensiune
40 x 45 x 8 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde