Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Smoke Mirror 2472ZW

Brand: Nextime
. Ceas de perete din sticla Nextime te la prima vedere podbarvením cadran negru elegant Caracteristica cea mai proeminentă este cifrele - fiecare dintre ele are o formă și dimensiuni diferite. Chiar… Descriere și parametrii

Descriere

. Ceas de perete din sticla Nextime te la prima vedere podbarvením cadran negru elegant Caracteristica cea mai proeminentă este cifrele - fiecare dintre ele are o formă și dimensiuni diferite. Chiar și așa, acestea sunt încă lizibile de la o distanță. La corpul de sticlă de fum cu ore de mari contraste lumina mâini bej.

Parametrii

tipul de ceasuri
de perete
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
geam
Dimensiune
430 x 430 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile