Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Stately K3G23626

Brand: Calvin Klein
Modelul de ceas Calvin Klein femei Calvin Klein , cu o culoare aurie roz de culoare roz și un cadran clar și luminos, se potrivesc perfect funcției și, în plus, mânerele arată foarte bine și sunt… Descriere și parametrii

Descriere

Modelul de ceas Calvin Klein femei Calvin Klein , cu o culoare aurie roz de culoare roz și un cadran clar și luminos, se potrivesc perfect funcției și, în plus, mânerele arată foarte bine și sunt perfect potrivite pentru orice ocazie. Răsfățați-vă cu luxul ceasurilor Tissot .

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie

Produsul este, de asemenea, în secțiunile