Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Surround K3W216C1

Brand: Calvin Klein
Îți vor plăcea ceasurile Calvin Klein pentru designul lor minimalist. Carcasa rotundă din oțel este conectată la o curea din piele neagră perfectă . Cadranul constă numai din mâini și indexuri de aur… Descriere și parametrii

Descriere

Îți vor plăcea ceasurile Calvin Klein pentru designul lor minimalist. Carcasa rotundă din oțel este conectată la o curea din piele neagră perfectă . Cadranul constă numai din mâini și indexuri de aur. Pariați pe un design simplu și obțineți un accesoriu vestimentar incredibil de elegant.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie

Produsul este, de asemenea, în secțiunile