Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Elementum Terra Brown Leather

Brand: Suunto Cod: hSU280

Descriere

Ceasurile Elementum Terra combină decenii de experiență în aer liber cu prelucrare perfectă și sunt un instrument fără de care nici un aventurier nu o poate face.

Terra oferă caracteristici de supraviețuire în aer liber, cum ar fi altimetrul altitudinii, barometrul pentru prognoza meteo și busola pentru navigație. Oferă informații care sunt importante pentru o ședere într-o țară cu o stima de sine sanatoasa. Toate modelele Elementum au un corp solid din oțel inoxidabil și sticlă de safir cu înveliș antireflexiv. Ecranul LCD este iluminat din spate, permițându-vă să lucrați cu ceasul dvs. chiar și atunci când condițiile de iluminare sunt scăzute.

Ostatní funcții: blocare buton, ieșire / coborâre cumulată în metri, înregistrare maximă altitudine, stocare memorie - 8 ieșiri / capacitate de coborâre, busolă 3D, temperatură de funcționare: -10 ° C până la +60 ° C, 500 m până la 9000 m, interval barometric: 950 până la 1060 hPa, rezoluție barometrică: 1 hPa

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Greutate
97
Dimensiune
44 x 50 x 13 mm

Funcție

Alte
iluminat - altimetru - meteo tendințe - busolă - barometru - 1224 regim orar
Indicator dată
calendar complet automat
Iluminare
iluminare electrică
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Numărul de alarme
1
Brand: Suunto

Numele Suunto marchează drumul înainte, să vă ghideze în direcția cea bună, dacă intenționați să mergeți oriunde. Început a fost inventarea Tuomas Vohlonena, entuziaști în aer liber, și alergătorii, care construit un lichid umplut busolă inovatoare și a dat un nou nivel de precizie si acuratete. Suunto început ulterior să se concentreze pe alte sporturi decât inițial orientare - canotaj, navigatie, scuba diving - și străpuns cu primul busola pentru scafandri care au urmat crearea lagărului busolă și klinometru. În. 1987 a văzut lumina produsului IMM - calculator scufundări Suunto și astăzi nu este doar un lider international in domeniul scufundări, dar, de asemenea, de formare, navigatie, golf si multe alte computere de mână.

Suunto
zile
:
ore
:
minute
:
secunde