Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Alb Delight GN720

Brand: Swatch Cod: hSW602

Descriere

accesorii albe sunt capabile de a ilumina confortabil in fiecare tinuta. Dacă nu credeți, încercați să atașați un brand Swatch ceas de mână de atelier. Curea lor silicon alb funcționează foarte bine, în plus, este hipoalergenic și foarte bine întreținute. Mulțumită carcasei albastru închis, care formează un contrast plăcut la curea, în plus, aceasta este o piesă cu adevărat modernă. ilustrează perfect întregul cadran argintiu cu mâinile luminescente și o fereastră dată. Adu-stilul tău și să fie în orice moment!

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 39 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
Brand: Swatch

Swatch Group este o companie elvețiană de ceasuri care se detine mai multe companii ceasornicarie. Este cel mai mare producător de ceas din lume. Ceasuri Swatch elvețiene au fost introduse în lumea martie 1983 și a devenit o senzație, pentru că, între timp, a fost introdusă produs elvețian, care combină atât de multe proprietăți. Forte Swatch de brand sunt de calitate, un brand care este stilul de viață interesant preț redus inimaginabil pentru un ceas elvețian cu afișaj analogic. Brand de moda Swatch reprezintă nu numai ceas, ci, de asemenea, bijuterii.

Citiți articolul despre marca Swatch în revista orologeriei!

Swatch
zile
:
ore
:
minute
:
secunde