Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceva nou LB153

Brand: Swatch
Nu este de peste supliment, care poate adăuga tinuta mai potolit și nebun. Exact aceste ceasuri sunt proiectate de SWATCH de brand elvețian. Fața lor mici, de culoare albă într-un stil tradițional,… Descriere și parametrii

Descriere

Nu este de peste supliment, care poate adăuga tinuta mai potolit și nebun. Exact aceste ceasuri sunt proiectate de SWATCH de brand elvețian. Fața lor mici, de culoare albă într-un stil tradițional, căptușite cu cifre negre, mâinile luminescente se datorează lui și veți vedea uprotřed cea mai adâncă noapte. Cadranului contrastează frumos caz negru și curea negru și alb Amestec nu te mai obosit. - Ai pierde bine și să fie în toate circumstanțele.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
25 x 31 x 7 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde