Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dentellina LK394

Brand: Swatch
Ceasurile Swatch la prima vedere se vor îndrăgosti de toate doamnele cu un penibil pentru accesorii blânde. Cadranul lor mic atrage puncte polka jucăușe în locul indexurilor. Încheietura este fixată… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Swatch la prima vedere se vor îndrăgosti de toate doamnele cu un penibil pentru accesorii blânde. Cadranul lor mic atrage puncte polka jucăușe în locul indexurilor. Încheietura este fixată cu o curea din silicon, cu un design din dantelă. Cureaua este foarte plăcută la atingere și va dura mult timp la fel de nouă. Decorați-vă încheietura cu un accesoriu atemporal.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
25 x 31,5 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde