Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fiammablu SUON712

Brand: Swatch
Swatch este perfect pentru toți iubitorii de accesorii atrăgătoare. Cadranul lor negru este decorat cu mâini luminiscente și indici care asigură o lizibilitate perfectă a timpului, încântând data cu… Descriere și parametrii

Descriere

Swatch este perfect pentru toți iubitorii de accesorii atrăgătoare. Cadranul lor negru este decorat cu mâini luminiscente și indici care asigură o lizibilitate perfectă a timpului, încântând data cu indicatorul zilei săptămânii la poziția 3. Încheietura este fixată de o curea de silicon cu un model geometric distinctiv în mai multe nuanțe de albastru. Complementul perfect pentru ținuta ta de agrement.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
41 x 47,5 x 10 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde