Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flik Flak Unelma ZFBNP146

Brand: Flik Flak
Nu știi ce cadou să le oferi copiilor tăi? Faceți-o fericită și obțineți ceasul ei frumos Flik Flak de la marca elvețiană Swatch . La prima vedere, chipul ceasului atrage cu mâinile jucăușe sub forma… Descriere și parametrii

Descriere

Nu știi ce cadou să le oferi copiilor tăi? Faceți-o fericită și obțineți ceasul ei frumos Flik Flak de la marca elvețiană Swatch . La prima vedere, chipul ceasului atrage cu mâinile jucăușe sub forma unei păpuși și a unei păpuși, care sunt un semn al lui Flik Flak. De asemenea, este decorat cu cifre distinctive care fac ca timpul să fie mereu perfect citibil și strălucind pietre. Scânteile vesele din ochii copiilor sunt de neprețuit - conjurează-le iubitei tale pe fața ta și pe tine.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
textil
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
32 x 30,6 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde