Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Guimauve LP155

Brand: Swatch
Îți plac culorile strălucitoare? Atunci vei fi încântat de Swatch Guimauve . Cadranul lor albicios este căptușit cu indici viu colorați care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Mai multe… Descriere și parametrii

Descriere

Îți plac culorile strălucitoare? Atunci vei fi încântat de Swatch Guimauve . Cadranul lor albicios este căptușit cu indici viu colorați care asigură o lizibilitate perfectă a timpului. Mai multe linii de culoare se găsesc pe o curea de silicon roz, care este ușor de purtat și durează atâta timp cât este nouă. Decorați cu un accesoriu care vă va ridica starea de spirit la orice privire.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
roz - multicoloră
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
25 x 31,5 x 7 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde