Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Polared SUOK717

Brand: Swatch
Îți plac culorile strălucitoare? Atunci vei fi încântat de Axa Polar Swatch . Cadranul lor într-o culoare roz profund vă aduce cu reflectiile sale în oglindă, ceea ce face ca această piesă de modă să… Descriere și parametrii

Descriere

Îți plac culorile strălucitoare? Atunci vei fi încântat de Axa Polar Swatch . Cadranul lor într-o culoare roz profund vă aduce cu reflectiile sale în oglindă, ceea ce face ca această piesă de modă să fie cu adevărat inconfundabilă. De asemenea, vă veți bucura de eticheta datei cu indicatorul pentru ziua săptămânii de pe poziția 3. La încheietura mâinii este fixată cu o curea de silicon din silicon care este incredibil de plăcută la atingere și durează atât de nou. Decorați-vă încheietura cu un supliment care vă va ridica starea de spirit la orice privire.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
roșu
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
41 x 47,4 x 9,85 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde