Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Schnautzi GW210

Brand: Swatch
Ceasul Schnautzi de la Swatch va îndrăgosti de toți câinii. Fața lor acoperită cu un pahar de plastic este decorată cu capul unui câine drăguț, care te va ridica în orice dispoziție. Încheietura este… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Schnautzi de la Swatch va îndrăgosti de toți câinii. Fața lor acoperită cu un pahar de plastic este decorată cu capul unui câine drăguț, care te va ridica în orice dispoziție. Încheietura este fixată cu o curea din silicon de două culori, care este foarte plăcută la atingere și durează mult timp ca nou. Decorați cu un accesoriu de care nimeni nu va lipsi.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
sur - Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 38 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde