Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sistem Col-ora SUTB408

Brand: Swatch
Swatch Sistem Col-ora sunt perfecte pentru toți domnii cu un ochi atent la accesorii. Cadranul lor luminos vă va excita la prima vedere cu culori strălucitoare care fac din acest accesoriu o piesă cu… Descriere și parametrii

Descriere

Swatch Sistem Col-ora sunt perfecte pentru toți domnii cu un ochi atent la accesorii. Cadranul lor luminos vă va excita la prima vedere cu culori strălucitoare care fac din acest accesoriu o piesă cu adevărat la modă. Pe încheietura mâinii, ceasul este fixat cu o curea din silicon închis, care este plăcut la atingere și durează mult timp ca nou.

SISTEM51 - O mișcare mecanică care te primește

Sistem51

În acest ceas veți găsi Sistem51 (calibrul ETA C10.111) - o mișcare mecanică unică protejată de 17 brevete dezvoltate special pentru Swatch .

Numărul „51” indică numărul de componente care alcătuiesc mișcarea. Acesta este un număr record - mișcări mecanice sunt de obicei compuse din mai mult de o sută de componente. Sistem51 este prima mișcare mecanică, care este fabricat pe o linie automata, astfel complet fără intervenție umană. Asta nu înseamnă că acest lucru se datorează mai puțin precise. Mașini CNC care taie componentele individuale , cât și aliaje de zinc viabile, cupru și nichel sunt de lucru cu o precizie de un micron! Aliajul este , de asemenea , rezistent la coroziune la temperaturi extreme, nu răspunde la câmpul magnetic. Vă puteți baza pe precizia de funcționare + -7 secunde pe zi garantată de producător. Șocant este rezerva de putere maximă de 90 de ore, care își datorează mecanismul său unic pas cu pas ceas. Dar aprecia cu siguranță designul atractiv al podului principal și oscilator inel, care poate fi savurat prin translucide baza sa, și, desigur , un preț foarte rezonabil la care ceasuri Swatch, cu această mișcare unică poate lua.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 50,6 x 13,9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde