Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Skin metal Knit SFM118M

Brand: Swatch
Doamnelor ceas Swatch tu stai pe încheietura ca o mănușă. Curea din otel fin este perfect adaptat formei sale. Noi cu siguranță chiar și captivează cazul subțire, cu un cadran argintiu. Aceste… Descriere și parametrii

Descriere

Doamnelor ceas Swatch tu stai pe încheietura ca o mănușă. Curea din otel fin este perfect adaptat formei sale. Noi cu siguranță chiar și captivează cazul subțire, cu un cadran argintiu. Aceste ceasuri completează perfect de agrement și tinuta formala.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
36
Dimensiune
33 x 40 x 4 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile