Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Skindesert SVOK107M

Brand: Swatch
Ceasurile sunt pentru mulți dintre noi lucruri fără de care pur și simplu nu ne putem imagina viața. Pe măsură ce fixați Swatch din colecția Skin pe încheietura mâinii, veți constata că purtarea… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile sunt pentru mulți dintre noi lucruri fără de care pur și simplu nu ne putem imagina viața. Pe măsură ce fixați Swatch din colecția Skin pe încheietura mâinii, veți constata că purtarea acestui accesoriu esențial poate fi o experiență unică. Carcasa lor din plastic este incredibil de subțire, așa că se agață de încheietura mâinii ca a doua piele și nu interferează niciodată cu activitățile de zi cu zi. Pe încheietura mâinii, ceasul este fixat de trage favorită a Milanului, care se adaptează perfect la circumferința fiecărei mâini, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Pariați pe un supliment care nu vă dezamăgește niciodată!

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
aurit - oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
36,8 x 41,8 x 5,4 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde