Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Spira-Loop YSS1009

Brand: Swatch Cod: hSW688

Descriere

doamnelor modă ceas Swatch culori destul de roz completeaza perfect tinuta ta. Chinga original, care se poate încadra de două ori în jurul valorii de ceasuri de mana ridica la un accesoriu de moda atractiv. Ceasul are o carcasă din oțel și curea din cauciuc. Fața de ceas complet aprins strasuri roz pe index la fața locului.

Observații

Ceasul se livrează în Swatchcutia originală Swatch.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
24 x 24 x 8 mm
Brand: Swatch

Swatch Group este o companie elvețiană de ceasuri care se detine mai multe companii ceasornicarie. Este cel mai mare producător de ceas din lume. Ceasuri Swatch elvețiene au fost introduse în lumea martie 1983 și a devenit o senzație, pentru că, între timp, a fost introdusă produs elvețian, care combină atât de multe proprietăți. Forte Swatch de brand sunt de calitate, un brand care este stilul de viață interesant preț redus inimaginabil pentru un ceas elvețian cu afișaj analogic. Brand de moda Swatch reprezintă nu numai ceas, ci, de asemenea, bijuterii.

Citiți articolul despre marca Swatch în revista orologeriei!

Swatch
zile
:
ore
:
minute
:
secunde