Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ultrasoleil GE720

Brand: Swatch
Culorile pastel nu ies niciodată din modă - ei datorează capacitatea lor de a oferi fiecărei ținute un aspect atemporal și un fler incredibil. Prindeți farmecele lor și clipiți ceasurile Ultrasoleil… Descriere și parametrii

Descriere

Culorile pastel nu ies niciodată din modă - ei datorează capacitatea lor de a oferi fiecărei ținute un aspect atemporal și un fler incredibil. Prindeți farmecele lor și clipiți ceasurile Ultrasoleil din Swatch dvs. preferat . La prima vedere, chipul lor te va excita amestecând două culori contrastante - verde și portocaliu. Cu siguranță, veți aprecia cifrele ușor de citit și ștampila de date cu indicatorul pentru ziua săptămânii la poziția 3. Încheietura este fixată la încheietura mâinii cu o curea de silicon care este plăcută la atingere și durează atât de nou. Decorați cu un accesoriu de care nimeni nu va lipsi.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 39 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde