Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automatic SMA34025.06

Ceasurile Swiss Military by Chrono sunt făcute pentru bărbați moderni care doresc doar ce este mai bun. Cadranul clar oferă o vedere a mâinilor elegante în combinație cu indexuri simple și o ștampilă… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Swiss Military by Chrono sunt făcute pentru bărbați moderni care doresc doar ce este mai bun. Cadranul clar oferă o vedere a mâinilor elegante în combinație cu indexuri simple și o ștampilă de trei ore. Ceasul este alimentat de o mișcare automată cu o rezervă de energie de 38 de ore . Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică chiar și după mulți ani. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele autentică. Cu 10 ATM-uri impermeabile, nu trebuie să vă luați ceasul în timp ce înotați. Bucurați-vă de o calitate Swiss Military by Chrono ceasul unic Swiss Military by Chrono .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
38 oră
Model strojku
ETA 2824-2
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
39 x 43 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde