Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SM34013.01

Brand: Swiss Military by Chrono Cod: hSN053

Descriere

Ceasurile Swiss Military by Chrono sunt perfecte pentru femeile cu gust rafinat. La prima vedere, vei fi atras de un cadran negru cu o întâlnire și trei cronografii . Atașați ceasul la mână folosind o lovitură din oțel de înaltă calitate. Bucurați-vă de calitate Swiss Military by Chrono ceasul unic Swiss Military by Chrono .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale cu strat de safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
95
Dimensiune
30 x 36 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Swiss Military by Chrono
Chrono AG este o companie independentă elvețiană de familie care creează ceasuri în spiritul unei valoroase tradiții de ceasuri elvețiene de peste 35 de ani. Acest lucru permite Swiss Military by Chrono bazeze pe o bază solidă de experiență în industria ceasului. O echipă de aproximativ 50 de personal de proiectare, ceas și marketing de mână în mână creează colecțiile de ceasuri de la Swiss Military by Chrono Toți angajații garantează rezultate excelente și satisfacție a clienților. De aceea, brandul este apreciat la nivel mondial.
Swiss Military by Chrono
zile
:
ore
:
minute
:
secunde