Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SM34053.04

Dacă vă bucurați de înaltă calitate, atunci nu trebuie să ratați ceasurile Swiss Military by Chrono . Cadranul clar cu data și mâinile inconfundabile impresionează la prima vedere. În plus, ceasul… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă vă bucurați de înaltă calitate, atunci nu trebuie să ratați ceasurile Swiss Military by Chrono . Cadranul clar cu data și mâinile inconfundabile impresionează la prima vedere. În plus, ceasul este echipat cu o mână pentru măsurarea dublă a timpului . Carcasa din oțel combinată cu o curea de piele confortabilă face un întreg perfect. Bucurați-vă de o calitate Swiss Military by Chrono ceasul unic Swiss Military by Chrono .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Alte
ceas dual
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde