Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SM34059.01

Dacă vă așteptați la maxim de la accesoriile dvs., atunci ceasurile Swiss Military by Chrono sunt perfecte pentru dvs. Cadranul impresionează cu două cronografii cu o funcție de cronometru, o dată și… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă vă așteptați la maxim de la accesoriile dvs., atunci ceasurile Swiss Military by Chrono sunt perfecte pentru dvs. Cadranul impresionează cu două cronografii cu o funcție de cronometru, o dată și indexează mâinile luminiscente. Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică chiar și după mulți ani. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele autentică. Cu 10 ATM-uri impermeabile, nu trebuie să vă luați ceasul în timp ce înotați. Bucurați-vă de o calitate Swiss Military by Chrono ceasul unic Swiss Military by Chrono .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde