Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

SMP36040.14

Ceasurile Swiss Military by Chrono sunt făcute pentru bărbați moderni care doresc doar ce este mai bun. Cadranul clar oferă o vedere a mâinilor elegante în combinație cu indici numerici și o dată cu… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Swiss Military by Chrono sunt făcute pentru bărbați moderni care doresc doar ce este mai bun. Cadranul clar oferă o vedere a mâinilor elegante în combinație cu indici numerici și o dată cu un indicator al zilei săptămânii la poziția trei. Cadranul este acoperit cu un cristal de safir care rămâne la fel de strălucitor mulți ani. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și se agață de încheietura mâinii, cu o tracțiune Milan perfect adaptabilă . Bucurați-vă de calitate Swiss Military by Chrono ceasul unic Swiss Military by Chrono .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde