Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Arrow Chrono 5250.04.007

Acest model vă oferă un finisaj luxos, aspect sofisticat, caracteristici practice, durabilitate, fiabilitate, calitate, manoperă strălucitoare și Swiss Military Hanowa . Lasă-te răsfățat. Carcasa și… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Acest model vă oferă un finisaj luxos, aspect sofisticat, caracteristici practice, durabilitate, fiabilitate, calitate, manoperă strălucitoare și Swiss Military Hanowa . Lasă-te răsfățat. Carcasa și cureaua sunt din oțel inoxidabil . Ceasul acoperă un cristal de safir rezistent . Așteaptă cu nerăbdare ștampile, ceasuri de mână, mână și indexuri luminiscente acoperite de SuperLuminova, o busolă, o mișcare fiabilă a cuarțului și o rezistență la apă de până la 100 de metri, ceea ce este suficient pentru activitățile normale ale apei. Culoarea neagră a feței ceasului este elegantă și oferă o mulțime de detalii în alb contrastant. Designul ceasului este foarte bun. Pariați pe un accesoriu vestimentar din lumea ceasurilor care subliniază impresionant stilul, farmecul și carisma naturală. Pune-ți intuiția și alege o calitate fără compromisuri, un design atemporal și manopera precisă. Swiss Military Hanowa sunt ideale pentru purtarea de zi cu zi .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
46 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
busolă
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde