Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Arrow Chrono 5250.04.009

Dă prioritate calității și bazează-te pe marca tradițională elvețiană Swiss Military Hanowa , care are farmecul său distinctiv. Carcasa și cureaua acestui model sunt realizate din oțel inoxidabil… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Dă prioritate calității și bazează-te pe marca tradițională elvețiană Swiss Military Hanowa, care are farmecul său distinctiv. Carcasa și cureaua acestui model sunt realizate din oțel inoxidabil care este rezistent la deteriorarea mecanică. Ceasul este acoperit cu cristal de safir de înaltă calitate . Cumpărând acest model obțineți nu numai un indicator de timp precis, ci și un accesoriu vestimentar foarte impresionant . Ceasul are mâini luminiscente și indici SuperLuminova, ștampilă, cronometru, busolă, mișcare fiabilă a cuarțului și rezistent la apă până la 100 de metri . Vă permite să sari în mare în orice moment, să înotați în piscină sau să faceți un duș. Ceasul este ideal pentru bărbații care nu își pot imagina viața fără sport și, în același timp, au grijă de un look elegant. Fii tentat, deoarece calitatea este întotdeauna cea mai bună alegere .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
46 x 48 mm

Funcție

Alte
busolă
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde