Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bermuda IAPF 4292.24.024IAPF

Ceasurile sport elegante vor încânta cu siguranță orice bărbat. Carcasa acestui model este fabricată din plastic de înaltă calitate . Ceasul protejează sticla minerală durabilă . Cureaua din silicon… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile sport elegante vor încânta cu siguranță orice bărbat. Carcasa acestui model este fabricată din plastic de înaltă calitate . Ceasul protejează sticla minerală durabilă . Cureaua din silicon confortabilă asigură confort chiar și în timpul uzurii de toată ziua. Ceasul are o combinație contrastantă de negru-maro. Datorită acestui fapt, cifrele și luminiscența de pe mâini și indexuri ies bine în evidență. Puteți găsi ștampila datei la poziția a treia oră. Ceasul are o carcasă rezistentă la apă până la 100 de metri . Acest model provine dintr-o ediție limitată de cincizeci și cinci de piese în colaborare cu organizațiile caritabile militare elvețiene Hanowa și IAPF din Africa. Drept urmare, este posibilă susținerea eficientă a luptei împotriva braconajului, pentru a sprijini femeile defavorizate din medii dezavantajate social, mamele singure, educația și dezvoltarea profesională a celor nevoiași. Toate acestea au un impact economic și social pozitiv clar. De asemenea, puteți utiliza acest model pentru a vă sprijini în felul vostru.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
47 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde