Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono Classic 3308.04.001

Ceasurile sport sunt un pariu sigur pentru mulți bărbați. În plus față de renumita precizie elvețiană, calitate și caracteristici practice , puteți aștepta cu nerăbdare la ceasuri cu adevărat de… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile sport sunt un pariu sigur pentru mulți bărbați. În plus față de renumita precizie elvețiană, calitate și caracteristici practice, puteți aștepta cu nerăbdare la ceasuri cu adevărat de succes. Carcasa și cureaua sunt din oțel inoxidabil . Atenția ta va atrage și așa-numita mișcare de la Milano, care este o împletitură din oțel foarte fin, al cărei avantaj este că copiază mai bine forma încheieturii, care este mai confortabilă de purtat și în același timp foarte impresionantă. Nu mai puțin atractiv este cadranul curat elegant, care este cât se poate de clar . Cuprinde mâini și indici luminiscenți, o dată, un indicator de săptămână și cronometru . Ceasul este acoperit cu cristale de safir rezistent . Cu siguranță, veți recunoaște pozitiv etanșitatea de până la 100 de metri, datorită căreia puteți merge cu ceasul fără a vă teme să înotați, să faceți snorkel sau să lăsați pur și simplu în wellness. Acest model este potrivit pentru uzura de zi cu zi, pentru ocazii formale și informale, pentru bărbați de orice vârstă.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde