Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono Classic Set 3308.04.007SET

Ceasurile sport sunt un pariu sigur în multe feluri. Adăugați la aceasta legendara precizie elvețiană , calitatea fără compromisuri și caracteristicile practice, puteți aștepta cu nerăbdare ceasurile… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile sport sunt un pariu sigur în multe feluri. Adăugați la aceasta legendara precizie elvețiană, calitatea fără compromisuri și caracteristicile practice, puteți aștepta cu nerăbdare ceasurile pentru bărbați cu adevărat mari. Carcasa și cureaua acestui model sunt realizate din oțel inoxidabil. De remarcat, de asemenea, așa-numita mișcare Milan, care este o împletitură din oțel foarte fin, al cărei avantaj este că copiază mai bine forma încheieturii, care este mai confortabilă de purtat și, în același timp, foarte impresionantă din punct de vedere vizual. Veți aprecia, de asemenea, cadranul curat elegant, cât se poate de clar. Pe negru, sunt evidențiate mâinile luminescente albe , mâna a doua roșie contrastantă, data practică, cronografii și indicatorul de zi / săptămână . Ceasul este acoperit cu cristale de safir rezistent . Veți aprecia impermeabilitatea la 100 de metri, datorită căreia puteți merge cu ceasul în orice moment să înotați, să faceți snorkel, doar să vă relaxați în wellness sau să vă dedicați în baia zilnică, fără să le luați. Acest model este potrivit pentru uzura casual, pentru ocazii formale și informale. Îl poți duce la multe ținute elegante.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese - oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde