Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flagship 5183.7.04.003

Un ceas pentru bărbați foarte potrivit, cu o notă de stil sport proaspăt, nu va ieși niciodată din stil. În acest caz, aspectul atemporal nu este singurul avantaj. Acest model se mândrește cu… Descriere și parametrii

Descriere

Un ceas pentru bărbați foarte potrivit, cu o notă de stil sport proaspăt, nu va ieși niciodată din stil. În acest caz, aspectul atemporal nu este singurul avantaj. Acest model se mândrește cu designul Swiss Made, manopera de calitate și o serie de detalii practice. Carcasa și cureaua sunt din oțel inoxidabil, care este deosebit de rezistent la deteriorarea chimică și mecanică. Mai mult decât atât, cureaua este bine făcută prin combinația de finisaj lucios și mat. Cadranul rotund este intens animat de culoarea albastră care evocă perfect sporturile nautice preferate. Ceasul are trei cronografii, indexuri luminescente albe și mâini pentru orientarea ușoară a timpului, indicator de dată și funcție cronometru . Sunt acoperite cu un cristal rezistent de safir care le protejează în mod fiabil de zgârieturi. De asemenea, există o rezistență la apă până la 100 de metri, datorită căreia vă puteți delecta înot, snorkeling și distracție comună în apă practic fără restricții.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde