Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Flagship 5183.7.04.007

Indiferent dacă alegeți primul dvs. ceas sport sau doriți doar să adăugați la colecția dvs. de accesorii vestimentare elegante, cu siguranță nu veți călca pe acest model în niciun fel. Puteți conta… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Indiferent dacă alegeți primul dvs. ceas sport sau doriți doar să adăugați la colecția dvs. de accesorii vestimentare elegante, cu siguranță nu veți călca pe acest model în niciun fel. Puteți conta pe el. Marca Swiss Military Hanowa este o garanție a calității . Vei vedea pentru tine. Aspectul elegant al ceasului oferă o combinație dovedită de oțel și față de cadran negru, care cu siguranță nu vă va lipsi de atenție. Totul este reînviat frumos de indici albi fantași . Carcasa și cureaua sunt realizate din oțel inoxidabil, care este renumit pentru rezistența sa la deteriorarea mecanică. Cureaua este decorată cu o combinație de finisaj lucios și mat. Ceasul are trei cronografii, mâini luminiscente și indici pentru o orientare ușoară nu numai în timp, indicator de dată și funcție cronometru, pe care cu siguranță le veți folosi de nenumărate ori. Ceasul este acoperit cu un cristal rezistent de safir care îi oferă protecție împotriva zgârieturilor și a daunelor inutile. Impermeabil până la 100 de metri, datorită căruia nu poți doar să înoți, este o altă caracteristică binevenită.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde