Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nautila Gents 5296.04.003

Designul sportiv este un semn distinctiv al acestei game. Culoarea albastră distinctivă îmbunătățește frumos această impresie. Lasă-te încântați și obțineți ceasuri elvețiene pentru bărbați,… Descriere și parametrii

Descriere

Designul sportiv este un semn distinctiv al acestei game. Culoarea albastră distinctivă îmbunătățește frumos această impresie. Lasă-te încântați și obțineți ceasuri elvețiene pentru bărbați, potrivite nu numai pentru ocazii sportive, ci și pentru uzura de zi cu zi . Datorită acestui fapt, veți aprecia de nenumărate ori versatilitatea și atemporalitatea acestui model. Combinația de materiale de înaltă calitate și durabile, manopera precisă și parametrii vă asigură alegerea potrivită. Carcasa este din oțel inoxidabil, precum și un tanga care este decorat cu o combinație impresionantă de luciu și mat . Ceasul este acoperit cu cristale de safir rezistent . Mâinile și indexurile se mândresc cu luminiscență SuperLuminium, asigurând o vizibilitate bună chiar și în condiții de lumină scăzută. Ceasul este prevăzut cu o mișcare fiabilă a cuarțului . Puteți găsi ștampila datei la poziția a treia oră . Impermeabil până la 100 de metri este o altă valoare adăugată. Ia-ți timp în mâini și fii tu însuți.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde