Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Neptune Diver 4315.13.007

Design elegant pentru scufundări, o combinație inconfundabilă de culori, durabilitate, fiabilitate și caracteristici practice , dar acest lucru ar putea fi caracterizat prin acest model, care este… Descriere și parametrii

Descriere

Design elegant pentru scufundări, o combinație inconfundabilă de culori, durabilitate, fiabilitate și caracteristici practice, dar acest lucru ar putea fi caracterizat prin acest model, care este excelent pentru uzura de zi cu zi și mai ales pentru activitățile sportive axate pe sporturile nautice. Bucurați-vă de distracție cu apa la maxim. Ceasuri sport de calitate de la marca elvețiană Hanowa Militară Elvețiană îți oferă tot ce ai nevoie. Carcasa de ceas este realizată din oțel inoxidabil cu un finisaj PVD special în negru. Numeroase caracteristici de roșu-alb pe luneta de scufundare cu un singur sens oferă un contrast binevenit, precum și mâini și puncte luminiscente care sunt bine vizibile chiar și în condiții de mediu proaste. Ceasul este acoperit cu un cristal de safir rezistent și completat cu o curea de silicon confortabilă în negru, cu o nuanță roșie. La poziția a treia oră veți găsi o ștampilă clasică. Bineînțeles, este impermeabil până la două sute de metri .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
44 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde