Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Neptune Diver 4315.55.007

Ceasurile pentru bărbați Neptune Diver de la Swiss Military Hanowa oferă tot ceea ce vă așteptați de la un ceas sport și scufundări. De asemenea, sunt potrivite pentru uzura de toată ziua. Cureaua… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasurile pentru bărbați Neptune Diver de la Swiss Military Hanowa oferă tot ceea ce vă așteptați de la un ceas sport și scufundări. De asemenea, sunt potrivite pentru uzura de toată ziua. Cureaua din silicon este plăcută și asigură un confort adecvat. Datorită designului roșu-negru, acesta va satisface cerințele dvs. pentru un design elegant. Carcasa de ceas este din oțel inoxidabil și este acoperită cu un finisaj PVD special în negru. În plus, elementele roșii-albe de pe scaunul de scufundare cu un singur sens se schimbă perfect. Mâinile și punctele luminiscente, care sunt clar vizibile chiar și în condiții proaste, vor oferi, de asemenea, un contrast binevenit. Ceasul este acoperit cu cristale de safir rezistent . Acest model are o ștampilă clasică pentru data de la ora 3 și are rezistență la apă până la două sute de metri, ceea ce îl face perfect pentru scufundări normale, scăldat și dus. Ceasul este alimentat de o baterie fiabilă de cuarț .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
44 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde