Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Neptune Diver 5315.04.007

Dacă sportul și înotul sunt o parte esențială a vieții tale, atunci un ceas sportiv de calitate va veni cu siguranță la îndemână. Aceasta este, fără îndoială, o investiție sensibilă doar pentru că… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă sportul și înotul sunt o parte esențială a vieții tale, atunci un ceas sportiv de calitate va veni cu siguranță la îndemână. Aceasta este, fără îndoială, o investiție sensibilă doar pentru că acest model vă oferă o eleganță sportivă impresionantă. Acest lucru face ca ceasul să fie potrivit nu numai pentru ocazii sportive, ci și pentru uzura de zi cu zi . Negru, roșu și alb oferă în mod fiabil contrastul dorit, ceea ce face ca elementele individuale să iasă în evidență frumos. Manopera precisă și materialele de calitate sunt garantate de marca tradițională elvețiană Swiss Military Hanowa . Ceasul Elvețian Made va arăta mai grațios pe încheietura mâinii mai mult de câțiva ani. Vei vedea pentru tine. Ei vor deveni partea ta integrantă. Lasă-te încântat. Carcasa și oțelul sunt realizate din oțel inoxidabil . Ceasul este acoperit cu cristale de safir rezistent . Mâinile și indicii au o acoperire luminiscentă . Ceasul vă va oferi rezistență la apă în decurs de două sute de metri, astfel încât pasionații de sport vor intra cu siguranță în cont propriu.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
44 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde