Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Observer 5277.04.001

Stilul elegant sport măgulesc mulți bărbați . Lasă-te inspirat și alege ceasuri pentru bărbați în acest stil la modă. Colecția Observer este literal perfectă. Combină sensibil toate elementele… Descriere și parametrii

Descriere

Stilul elegant sport măgulesc mulți bărbați . Lasă-te inspirat și alege ceasuri pentru bărbați în acest stil la modă. Colecția Observer este literal perfectă. Combină sensibil toate elementele stilului de viață urban cu detalii sportive care vă permit să utilizați acest model mai versatil. Așadar, vă puteți duce ceasul nu numai la muncă, la deschiderea de seară sau la numeroase oportunități sportive. Ceasul are o carcasă impermeabilă de până la 100 de metri, deci nu trebuie să-l scoateți nu numai în timpul dușului, ci și în timp ce înotați. Cureaua este din oțel inoxidabil și este completată de o carcasă rotundă din același material. Ceasul este acoperit cu cristal de safir de înaltă calitate, care este foarte rezistent la zgârieturi nedorite. Un alt avantaj este o mișcare fiabilă a cuarțului și designul atemporal al feței ceasului, care este dominat de culoare decentă, indici, numere și, desigur, există și o dată practică. Totul este bine accentuat de o mână și un logo contrastante ale renumitului brand Swiss Military Hanowa .

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
40 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde