Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Phantom Chrono 4314.04.007

Ceas elegant, atemporal și elegant, cu o notă de stil sport proaspăt, care se potrivește frumos cu multe ținute diverse pentru bărbați. Aceasta este exact ceea ce poate caracteriza acest model din… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas elegant, atemporal și elegant, cu o notă de stil sport proaspăt, care se potrivește frumos cu multe ținute diverse pentru bărbați. Aceasta este exact ceea ce poate caracteriza acest model din marca elvețiană Hanowa Militară din seria Phantom Chrono. Aspectul său o face o piesă interesantă, care vă poate extinde și reînvia frumos colecția de acasă de accesorii de modă elegante. Carcasa este din oțel inoxidabil . Cronografii mari negre , taximetru, mâini luminiscente și indexuri contrastează frumos cu cadranul negru. Ceasul este acoperit cu cristal de safir de înaltă calitate, care este suficient de rezistent la zgârieturi nedorite și inestetice. Totul este completat de o curea de piele neagră cu cusături decorative albe . Cureaua vă va oferi confortul necesar chiar și în timpul uzurii de toată ziua. Acest model este potrivit pentru bărbații de orice vârstă care se bucură de un ceas de calitate . Desigur, nu trebuie să uităm data practică , indicatorul zilei săptămânii, cronometrul și impermeabil până la 100 de metri, ceea ce este suficient pentru înotul normal. Accesoriile practice de modă nu sunt niciodată suficiente.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră - zile în săptămână
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde