Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Platoon Chrono 4322.13.007.07

Un ceas cu adevărat luxos de la renumitul brand Swiss Military Hanowa va satisface cu siguranță așteptările chiar și ale celui mai exigent client. Carcasa este din oțel inoxidabil cu finisaj PVD… Descriere și parametrii

Descriere

Un ceas cu adevărat luxos de la renumitul brand Swiss Military Hanowa va satisface cu siguranță așteptările chiar și ale celui mai exigent client. Carcasa este din oțel inoxidabil cu finisaj PVD negru . Ceasul este completat de o curea de piele de calitate, cu cusături decorative și este acoperit cu un cristal de safir valoros, care este deosebit de rezistent la zgârieturi. Ceasul include un cadran analogic, o lunetă taximetrică fixă, trei cronografii, o funcție cronometru, un indicator de dată curent la ora șase și mâini și indicatori luminiscenți . Ceasul se mândrește impermeabil până la 100 de metri . Toate acestea vă vor convinge că acest model este cu siguranță alegerea corectă în mai multe moduri. Stilul său sportiv și elegant este îmbunătățit frumos prin culoarea neagră a cadranului și a curelei, oferind ceasului un caracter de lux. Sunt potrivite pentru uzura de zi cu zi, pentru multe ocazii sportive sau ca un cadou frumos care vă spune că vă pasă cu adevărat de alegerea dvs.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
45 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă
Tahimetru
taheometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde