Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Scuba Diver 4323.04.007.04

Dacă sunteți un sportiv entuziast și corp și iubiți înotul, atunci acest model nu trebuie să lipsească. Combină strălucitor un stil sportiv și elegant . Acest lucru vă permite să vă purtați ceasul în… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă sunteți un sportiv entuziast și corp și iubiți înotul, atunci acest model nu trebuie să lipsească. Combină strălucitor un stil sportiv și elegant . Acest lucru vă permite să vă purtați ceasul în timpul zilei, dar și în timpul activităților sportive. Înotul ca sport are multe avantaje, precum și acest model, care cu siguranță vă va impresiona prin designul său inconfundabil cu semnul distinctiv al renumitei calități elvețiene . Fața de ceas combină impresionant negru, alb și roșu pentru a crea un contrast atractiv. Notă în special coroana roșie și mâinile secunde roșii care conferă modelului un caracter dinamic . Carcasa este realizată din oțel de înaltă calitate, ceasul este acoperit cu un cristal de safir rezistent și este completat cu o curea confortabilă din silicon negru . Ceasul are o lunetă rotativă, o coroană cu șurub, mâini și indicatori luminiscenți, un indicator pentru dată și rezistent la apă până la două sute de metri . Vă puteți bucura de înot, snorkeling și distracție cu apă la maxim.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
45 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde