Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Scuba Diver Lady 6323.04.014

Ceasurile de lux Swiss Military Hanowa vor încânta orice femeie solicitantă. Cadranul are mâini luminescente distincte, cu indexuri și o ștampilă de date utilă. Într-o carcasă din oțel masiv, un… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de lux Swiss Military Hanowa vor încânta orice femeie solicitantă. Cadranul are mâini luminescente distincte, cu indexuri și o ștampilă de date utilă. Într-o carcasă din oțel masiv, un cristal de safir este încorporat și își păstrează strălucirea unică timp de mai mulți ani. Există, de asemenea, o lună rotativă unidirecțională, care servește la măsurarea unor perioade mai scurte de timp. Ceasul are 20 de ATM-uri rezistente la apă, astfel încât să vă puteți baza pe ceas chiar și în timpul scufundărilor profunde. Cureaua plăcută din silicon face o plăcere să-ți agrafezi acest ceas pe încheietura mâinii. Pariați ani de zile cu dovedita și fiabilă Swiss Military Hanowa și nu veți regreta.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
safir
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
40 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde