Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Seaman 4327.04.003

Dacă nici măcar nu vă puteți imagina viața fără sport, acest model de ceasuri sportive militare elvețiene Hanowa este literalmente conceput pentru dumneavoastră. Calitatea elvețiană, manopera precisă… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă nici măcar nu vă puteți imagina viața fără sport, acest model de ceasuri sportive militare elvețiene Hanowa este literalmente conceput pentru dumneavoastră. Calitatea elvețiană, manopera precisă și o serie de detalii imaginative creează o combinație cu adevărat irezistibilă. Lasă-te încântat. Pentru un preț bun, puteți avea un ceas pentru bărbați care arată foarte frumos pe încheietura mâinii. La prima vedere, ei îți vor spune că îți plac piesele elegante. Carcasa este realizată din oțel chirurgical de înaltă calitate. Ceasul acoperă un pahar mineral durabil. Cureaua din silicon confortabilă asigură un confort complet chiar și în timpul uzurii de toată ziua. Puteți găsi culoare albastră nu numai pe curea, ci și pe fața ceasului. Completează frumos caracterul sportiv al acestui model, precum și numeroasele elemente roșii care specializează frumos cadranul. Ceasul are o foaie de întâlnire atractivă și un impermeabil de până la cincizeci de metri, care este potrivit pentru dușuri.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde